Fie că vrei să vii cu un grup de prieteni sau organizezi o ieșire între colegi, îți punem la dispoziție tot ce ai nevoie pentru o zi perfectă în natură!

Grupuri

În funcție de grup, există reduceri la serviciile de închiriere de echipamente de agrement – contactează-ne și găsim soluția potrivită pentru tine și prietenii tăi.

Team Buildings

O ieșire în mijlocul naturii poate fi activitatea perfectă pentru echipa ta! Există atâtea activități posibile la VILLAGE, încât fiecare dintre membri va putea experimenta ceva nou – fie că e vorba de o tură cu caiacul sau cu surfboardul electric, poate cu paddle board-ul? Sunt disponibile ture pe lac cu unul sau cu ambele catamarane electrice, iar mâncarea și băutura pot fi servite fie pe ponton, lângă bar, fie în timpul turei cu catamaranele. Sau de ce nu, la un popas pe mal, la marginea pădurii ce înconjoară lacul Tarnița?

Activitățile și dotările posibile sunt extrem de diverse, iar de soluții tehnice nu ducem lipsă! Găsești la noi tot ce ai nevoie – de la echipamente de sunet, servicii profesionale de sonorizare și DJ la lumini, echipamente de proiecție etc. Programul zilei poate fi stabilit în funcție de nevoile echipei, iar un consultant de evenimente este în permanență la dispoziția voastră.

Ne adaptăm cu ușurință oricărui proiect legat de un team building pe lac, așa încât te invităm să ne contactezi și să stabilim detaliile următorului eveniment de care să se bucure întreaga ta echipă!

Activități pentru grupuri și team buildings pe lacul Tarnița